Kevätkauden toiminta käynnistyy

24.01.2023

OmaisOivan kevätkauden toiminta on käynnistynyt kahviloissamme. Tervetuloa mukaan kaikki entiset ja uudet omaishoitajat sekä omaishoidosta tai vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet matalan kynnyksen toimintaamme.

Kaikkien eri paikkakuntien Omaisoivan kahvioiden aikataulut näet täältä ja eri vertaisharrastusryhmien aikataulut täältä. Klikkaa omaa paikkakuntaasi.

Kulttuuriryhmä kokoontuu Tuija Teiskan Musta tuntuu (rakkaus)  -näyttelyyn Taidemuseolle to 2.2.2023 12:00 – 14:00. Ryhmää ohjaa vertaisohjaaja Liisa Linkola. Vapaa pääsy.

Uutena Kajaanissa aloittaa:

Mieli Ikä – voimarunoryhmä

Alkaa keskiviikkona 15.2.23 klo 18.00 – 19.30 jatkuen 1.3., 15.3., 29.3., 3.5., 17.5. Ennakkoilmoittautuminen ryhmään 8.2. mennessä toimistolle tai Raimo Reinikaiselle p. 040 0881 166. Paikka: OmaisOivan toimisto, Kauppakatu 34 A 1.
Runotoiminnassa käsitellään valmiita runoja. Ryhmään sopii max. 12 henkilöä.

Uutta! OmaisOivan iltakahvila!
Lue lisää täältä.

Uutta! Aloitamme yhdessä Ristijärven Eläkeyhdistyksen kanssa Omaisoivan kahvio/esittelytoiminnan helmikuussa. Tavoitteena on, että jatkossa Ristijärvellä olisi omaa OmaisOiva-toimintaa. Ryhmien kokoontumispäivät ja teemat näet täältä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kulttuuritapahtuma su 2.4. klo 13-16 Kaukametsä-salissa

Kainuun Omaiset ja Läheiset ry yhdistys suunnittelee yhteistyössä muiden sosiaalialan järjestöjen kanssa valtakunnalliselle “kulttuurista hyvinvointia” -kuukaudelle yhteistä kulttuuritapahtumaa, jonka toteutuksesta ja ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin. Varaa aika jo kalenteriisi.

Voi leipä! -musiikkiteatteriesitys 28.4. klo 13 Kaupunginteatterin Sissilinnassa

Balladi leivän syrjästä kertoo lämpimiä ja rapsakoita tarinoita ihmisen ja viljan ikiaikaisesta liitosta. Kajaanin kaupunginteatterin ja Vaara-kollektiivin yhteistuotanto on uutta juurevaa musiikkiteatteria, jossa soivat rinta rinnan niin saksofoni kuin leipälapio. Voi leipä! kutsuu kaikenikäiset katsojat ihmisyyden perusyksikköjen leivän, laulun ja tarinoiden äärelle. Esitys toteutetaan Teatterin Tuki ry:n tuella.  Kainuun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n jäsenen omavastuuosuus 10 € maksetaan yhdistyksen tilille FI2480001371002891 viestikenttään merkintä: Voi leipä!-esitys 28.4.23. Ilmoittautumiset 11.4.23 mennessä kulttuuri- ja matkavastaava Raimo Reinikaiselle, p. 0400881166 (klo 9-11.30), andracon.rr@gmail.com tai OmaisOivan ohjaajille.  

Osallistuaksesi Omaisoivan toimintaan mukaan, sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, eikä sopimusomaishoitaja.  Eri toiminnoista ilmoitamme täällä verkkosivuilla ja Kainuun Sanomien Tapahtumat Kainuussa -sivuilla.

Otamme edelleen vastaan ehdotuksia kahviloiden sisällöistä tai uusista harrastusryhmistä, joita voisimme alkaa yhdessä suunnittelemaan halutulle paikkakunnalle esimerkiksi vapaaehtoisten avustuksella toteutettuna. Meille saa myös tulla luennoimaan kahvioon omaishoitajan hyvinvointia tukevasta tai voimannuttavasta taidosta tai palvelusta. Ole yhteydessä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Päivi, Tarja ja Helena